Yhdessä voimme auttaa!

Elämme hankalia aikoja ja oikein kukaan ei osaa sanoa, että mihin tässä ollaan menossa. Koronaviruksen vaikutus on valtava ympäri maapalloa ja vaikuttaa käytännössä kaikkeen. Terveys on toki se kaikkein tärkein asia ja siitä en nyt ajatellut kirjoittaa, koska en ole terveydenalan ammattilainen. En toki ole myöskään sen aiheen ammattilainen, josta aion kirjoittaa, mutta tiedän siitä huomattavasti enemmän. Terveysvinkkinä minulla on se perinteinen ”peskää kädet” ja nyt mennäänkin tämän kirjoitteluni pointtiin.

Pienet yritykset ovat suuressa pulassa Koronaviruksen kanssa ja vaikutukset tulevat olemaan valtavat. Toki suurillakin yrityksillä tulee olemaan hankalaa, mutta yrittäjiin ja pieniin yrityksiin tämä tulee vaikuttamaan niin pahasti, että yrityksiä tulee kaatumaan ja elämäntyöt valumaan Kankkulan kaivoon. Suomalaiset pienpanimot ovat sellaisia toimijoita, jotka juuri nyt kaipaavat teidän oluenystävien apua. Lähivuosien aikana Suomeen on rakentunut rikas ja monipuolinen olutkulttuuri ja tärkeä osa sitä on suomalaisten pienpanimoiden eläväinen joukkio. Olemme päässeet nauttimaan loistavista oluista ja on siellä toki tullut vastaan vähemmänkin loistavia oluita. Hienointa on kuitenkin, että kaupoissa ja ravintoloissa ei tarvitse enää tyytyä siihen kolmostuoppiin tai hanakaljaan. Tämän lisäksi useilla pienpanimoilla on panimoidensa yhteydessä olutkauppoja, joista voit kotiin ostaa näitä herkkuja.

Nyt on meidän aika tarjota auttava käsi ja sillä kädellä poimia kaupan oluthyllystä ja pienpanimon olutkaupasta suomalaisen pienpanimon tuotteita. Jätetään ne massatuotetut olutsalkut sinne hyllyyn ja autetaan niitä, joiden ympärille nykyinen suomalainen olutkulttuuri rakentuu. Me oluenystävät ja pienpanimot, mukaan lukien ravintolat ym. panimoalalla toimijat yhdessä rakennetaan maamme olutkulttuuri emmekä todellakaan anna jonkun viruksen tuhota sitä ja kaataa alan toimijoita.

Yhdessä voimme auttaa ja näin me teemme! Eikö vain?

Jakakaa tätä tekstiä eteenpäin, koska vain yhdessä voimme auttaa.

Loppuun haluan sanoa, että vaikka tässä tekstissä keskityn olutalaan, niin sama auttaminen pätee myös kaikkeen muuhun. Suomi on täynnä pieniä yrityksiä ja yrittäjillä on omassa työssään kaikki pelissä. Omilla ostovalinnoilla voimme vaikuttaa siihen, että tämä yrittäjä voi vielä huomennakin avata liikkeensä oven ja saa yöllä nukkua rauhassa ilman pelkoa. Tämä teksti ei ole pelkästään oluelle, vaan tämä on teille kaikille yrittäjille. Tsemppiä Teille jokaiselle näinä rankkoina aikoina.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *