Jaskan oluet joulunviettoon

Jouluaattona tulee rauhoituttua viettämään aikaa perheen kanssa. Joulu ei ole mulle ollut koskaan mikään ryyppyjuhla, mutta muutamia hyviä oluita on kiva maistella samalla, kun nauttii jouluisista herkuista, saunoo ja muutenkin rentoutuu. Tässä on muutamia oluita, joita täksi jouluksi otan joulunviettoon mukaani.

Panimo Honkavuori Tumma Heili
4,3 % Dunkles Weißbier sopii kivasti, kun valmistetaan joulupöydän ruokia. Ruoanlaitto-oluella on hyvä lähteä virittelemään tunnelmaa.

Mallaskuun Panimo Ol’Smokey
5,5 % savuinen ale on tämän vuoden Jaskan joulupöydän the olut. Tämä olut sopii monipuolisesti perinteisen joulupöydän kanssa.

Kimito Brewing X JaskanKaljat Red Rye Lager
5,5 % punertava rukiinen lager menee nätisti myös joulupöydässä.

Kimito Brewing Sahti
Tämän vuoden joulupöydän sahtina on 7,5 % Kimito Brewingin valmistama sahti. Sahti on itselleni se joulupöydän tärkein juoma.

Mallaskuun Panimo Bohemian Pilsner
5,0 % Pils lähtee kaveriksi joulusaunaan. Räväkät löylyt ja siihen sopivan rapsakka vaalea lager.

MallasSepät SYSI Imperial Stout
9,5 % suklainen ja paahteinen imperial stout tulee toimimaan yömyssynä, kun talossa alkaa hulina laantua. Sitten voi istahtaa hetkeksi kynttilänvaloon katselemaan joulukuusta.

Mallaskosken Panimo TRUE Bock
6,5 % bock tulee toimimaan hirvipaistin mausteena. Paisti laitetaan yöksi  leivinuuniin kypsymään ja sitten joulupäivänä saadaan siitä hyvä illallinen.

Tällaisia oluita on valikoitunut Jaskan joulunviettoon. Mukavaa ja rauhallista joulun aikaa kaikille blogini seuraajille.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *