Olutta Panimo Honkavuoren olutpuodista

Joensuulainen Panimo Honkavuori avasi pari viikkoa sitten panimollaan olutpuodin, jossa he pystyvät myymään pienpanimotuotteitaan oluidenystäville. Tänään kävin ensimmäistä kertaa itse piipahtamassa kyseisessä puodissa.

Panimo Honkavuoren olutpuoti on erillinen huone panimotilan vieressä omalla sisäänkäynnillään. Päättäjät ovat virittäneet näille puodeille melkoiset vaatimukset, mutta Honkavuorella homma on saatu hyvin toteutettua ja pääasia eli olutta löytyi hyllyistä. Valikoimissa oli 15 erilaista joensuulaisen panimon olutta. Hinnoilla puoti ei ole lähtenyt kilpailemaan maitokauppojen kanssa, mutta Alkon valikoimasta löytyvistä oluista hintaeroa löytyy Alkoon verrattaessa.

Tässä hintavertailua Alkon ja puodin välillä:

694 Tupla-IPA:
Alko: 4,74 €
Puoti: 3,70 €

Double Doc Doppelbock:

Alko: 4,53 €
Puoti: 3,70 €

Pesä Luomulager:
Alko: 3,95 €
Puoti: 3,20 €

Taiga North Carelian Porter:

Alko: 4,50 €
Puoti: 3,70 €

Heili:
Alko: 4,04 €
Puoti: 3,70 €

Eli olutpuodista saa Alko-vahvuiset oluet edullisempaan hintaan ja samalla pääsee vaihtamaan kuulumiset panimoporukan kanssa. Itse poimin talteen 7 erilaista honkavuorelaista ja niistä sitten katsellaan myös blogin puolelle arvioita. Suosittelen piipahtamaan Panimo Honkavuoren puodissa ostoksilla.

Puoti on auki arkisin klo 12 – 17 ja löytyy osoitteesta Helinintie 2, 80130 Joensuu.

3 thoughts on “Olutta Panimo Honkavuoren olutpuodista

  1. Valo, luomulagerja evärin erikoinen osunu ihelle hyvin kohdalleen. Jahka taas kerkiää kotiseudulla kerkeää käydä, niin pitää tarjontaa käydä ihmettelemässä.

  2. Sama homma, kunhan taas kerkeää kotiseudulla käymään niin täytyy käydä olutpuotiin tutustumassa

  3. Nämä panimoiden olutpuodit ympäri Suomea ovat kyllä erittäin tervetulleita paikkoja. Mukava käydä paikalliselta panimolta suoraan hakemassa oluita.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *