Jaskalla testissä Nordic Beer Tap

Jonkun aikaa sitten ihmettelin Internetin ihmeellisessä maailmassa Gigantissa myynnissä olevaa Nordic Beer Tap -nimistä oluthanaa. Tämän oluthanan tarkoituksena on muuttaa tölkkiolut hanaolueksi ja siinä käytetään ultraääniteknologiaa, että saadaan tölkistä hanan kautta olut siirreltyä lasiin. Näitä laitteita on olemassa kahta erilaista. Gigantin valikoimasta löytyy yhden tölkin versio ja sitten ns. partymalli, johon voi laittaa kerralla kuusi tölkkiä. Sain testattavaksi tuon oluthanan, johon mahtuu yksi tölkki kerrallaan.

Tarkoituksenani on tehdä useampia testejä eri tyylisillä oluilla ja kaikki testit tulen tekemään sokkona, jolloin en tiedä, että kumpi olut on laitteesta ja kumpi suoraan tölkistä. Testit kuvaan videolle ja julkaisen ne blogissani.

Tämän ensimmäisessä testissä olueksi valikoitui Saimaan Juomatehtaan Marsalkka Luomu Pils.

Tässä ekana on sellainen unboxing -video elikkäs availen paketin ja höpisen jotain.

Sitten tästä pääsette tiirailemaan, kuinka testissä kävi!


Gigantti tarjoaa oluen ystäville erikoistarjouksen! Alennuskoodilla JASKANKALJAT saat 10 euron alennuksen Nordic Beer -tuotteista NB31650 ja NB31651. Alennuskoodi on voimassa 8.2.2018 asti. Katsotaan jos saan kyseltyä hieman lisää aikaa tuolle tarjoukselle.

2 thoughts on “Jaskalla testissä Nordic Beer Tap

  1. Yritin tänään kovasti ostaa tuota isompaa hanaa Lahden Gigantista, mutta he eivät olleet kuulleetkaan tästä alennuksesta. Näytin puhelimesta tätä blogipostausta, mutta ei herunut alennusta 🙁

    1. Anteeksi. En tajunnut laittaa, että kyseessä on verkkokaupan kautta tehdyistä ostoista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *