Minkäslainen olut on JaskanKalja osa2???

Herätelläänpäs taas kertaalleen ajatusleikki nimeltä: Minkäslainen olut on Jaskankalja?

Olen lähivuosien aikana ollut mukana kolmessa oluessa:

Hiisi & Kosoolan Panimo Pohjoisen Jättiläinen:
11% Barley Wine, jossa yhdistin Kosoolan Panimon ja Panimo Hiisin ja nämä kaksi mestaria tekivät maagisen hienon oluen. Pohjoisen Jättiläinen on hienosti Olutopas.info kautta aikojen parhaat suomalaiset oluet listalla kolmantena Plevnan Siperian ja Plevnan Siperia 2010 Hannikun jälkeen.

Pyynikin KDC V****gate Stout:
7,0 % Stout, joka tehtiin yhteistyössä Pyynikin Käsityöläispanimon ja Kyrö Distillery Companyn kanssa. Idean takana oli meikäläinen ja Mushimalt –blogi.

Pyynikin Jaskankalja:
6,0 % Suomi Pale Ale, joka höystetty mallastamattomalla rukiilla ja kaurahiutaleilla. Projektissa oli mukana 16 suomalaista pienpanimoa ja oluen tuotto meni hyväntekeväisyyteen.

Nyt olisikin aika miettiä, että mitä seuraavaksi keksitään? Ajatuksia minulla on, mutta laitetaanpas teidänkin viisaat päät tuottamaan ideoita. Minkälainen olisi seuraava JaskanKalja? Minkä tyylinen olut, mitä siinä voisi olla (humalat, maltaat, muuta) ja mikä panimo sen valmistaisi?

Arvostan kaikkia ideoita! Pistäkää kommenttia ja jos haluatte jakaa ideoitanne kahden kesken, niin sitten postia osoitteeseen jaska(at)jaskankaljat.fi

Kiitoksia jo etukäteen!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *