Tislaamotiedote: Ägräs Distillery infopaketti

Suomalaisilla pienpanimoilla näyttäisi porskuttavan mainiosti, mutta myös tislaamopuolella tapahtuu. Tässä on infopakettia Ägräs Distillerystä. Mistä on kyse ja kuinka pääsee osaksi tätä hienoa alkavaa tarinaa. Tislaamon ylin päihdetyöntekijä Juha Kuronen kertoo mikä on Ägräs Distillery.

Mikä?
Ägräs Distillery on suomalainen pientislaamo, jonka kotipaikka on Fiskarsin ruukki länsi-uudellamaalla. Missiomme on että 10 vuoden päästä Fiskarsin ruukki tunnetaan maailmalla nimenomaan Ägräs Distilleryn kotipaikkana.

Kuka?
Meitä on pieni innostunut joukko:

Rekolan Panimosta:

  • Juha Kuronen
  • Jari Leinonen
  • Tomi Purhonen

Yksityishenkilöinä:

  • Susanna Kankare
  • Anssi Takala
  • Eino Leinonen

Lisäksi yritysosakkaana bränditoimisto Packlab Oy

Miksi?
Kun aikoinaan perustimme Rekolan Panimoa meillä oli jo silloin haaveena että joskus laajennamme myös tislaustoimintaan. Ja nyt tähtien asento oli sopiva ja löysimme muutaman muun hullun mukaan perustamaan Suomeen uutta tislaamoa, niin pitihän sitä ryhtyä toimeen. Ägräs Distillery on Rekolan Panimosta täysin erillinen yhtiö mutta Rekolan Panimo on suurin osakas.

Mitä seuraavaksi?

Ihan ensimmäinen tavoite meillä on hoitaa joukkorahoituskierros onnistuneesti läpi.
Olemmekin päässeet jo hyvin vauhtiin, tavoitteestamme on saavutettu jo lähes kolmannes.
18.1.2016 klo 18:00 järjestämme Helsingissä ravointola Latvassa sijoittajaillan, johon kaikki kiinnostuneet ovat tervetulleita.
(Ilmoittautumiset: susanna@agras.fi)

Lisätietoja joukkorahoituksesta: www.invesdor.com/agras
Ja kun kirjautuu Invesdorin sivuille (ei sitoudu mihinkään) niin pääsee itseasiassa käsikis tarkkoihin finanssilukuihin ja suunnitelmiin tislaamon kehittämisessä.
Lisäksi siellä on tarkemmat kuvaukset tiimistä, kaavailluista tuotteista ja markkinoinnista.

Ja sitten ne viinat?
Ensimmäiseksi tuomme markkinoille GINIn ja Akvaviitin.
Akvaviittiin aiomme käyttää kotimaisen kuminan lisäksi paikallisia villiyrttejä.
Yrtit kerää meidän paikallinen yrttimaestro, Skotlannin lahja Suomelle Kenneth McMaster
Ginikään ei välttämättä ole sitä perinteisintä mallia. Katajanmarjojen lisäksi sekin tulee sisältämään joitain villiyrttejä.

Viskin valmistuksen aloitamme saman tein mutta ensimmäiset myytävät viskit ovat tietenkin valmiita vasta 3 vuoden päästä. Viskien kypsytykseen meillä on käytössä meren rannalla oleva kiviluola, joten kypsytysolosuhteet ovat vähintäänkin erinomaiset.

Viskitynnyreistä puheenollen, kun sijoittaa Ägräkseen minimisumman niin on oikeutettu ostamaan iki oman Ägräksen viskitynnyrin. Muista sijoittajaeduista löytyy tarkempaa kuvausta meidän sivuilta www.agrasdistillery.com ja joukkorahoitussivuiltamme www.invesdor.com/agras.

www.agrasdistillery.com
www.invesdor.com/agras
www.facebook.com/agrasdistillery
twitter.com/agrasdistillery
www.instagram.com/agrasdistillery

klikkaa kuvaa, niin näet suurempana

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *