Hopping Jaska kotiolutkilpailu

KILPAILUUN OSALLISTUMINEN ON PÄÄTTYNYT!


Arviointi on vielä kesken, koska flunssat ovat sotkeneet tuomarointia. 
Tulokset tulossa lähiviikkoina.


Huomio kaikki kotiolutharrastajat. Nyt sinulla on mahdollisuus päästä valmistamaan oluesi oikealla panimolla. JaskanKaljat ja Hopping Brewsters järjestää kotiolutkilpailun, jossa voittaja pääsee tekemään oman voitto-oluensa Hopping Brewstersin panimolla.

Ilmoittautuminen: Ilmoittautumiset 31.12.2015 mennessä sähköpostilla osoitteeseen jaska@jaskankaljat.fi otsikolla: Kotiolutkilpailu. Viestissä ilmoita: Nimi, paikkakunta, oluen nimi ja lyhyesti kerrottuna, että minkälaisella oluella osallistut kilpailuun. Vastauksena saat osoitetiedot, joihin näytteet voi lähettää.

Näytteiden toimitus: Viimeistään 31.01.2016 mennessä.
Kilpailun tulokset ilmoitetaan: 29.02.2016 mennessä JaskanKaljat –olutblogissa.

Kilpailun säännöt:
Valmista olut, joka vastaa alla olevia kriteerejä ja antamaasi kuvausta. Oluen reseptin tulee olla oma. Tässä ei käy esim. Reittausblogin #Avoinolut –haasteen kautta esiin tulleet panimoiden reseptit. Pullota olutta neljä pulloa ja lähetä ne ilmoittautumisen aikana saamiisi osoitteisiin. Myös olutpullojen etiketteihin kannattaa panostaa, koska niistä voi saada lisäpisteitä. Kilpailun järjestäjällä on oikeus julkaista kuvia pulloista, mutta reseptejä emme tule paljastamaan. 

Kilpailuoluen kriteerit:
Kilpailuoluelle ei ole muita kriteerejä, kuin että oluella tulee olla hyvä juotavuus.

Palkinnot:
1. Palkinto: Voittaja pääsee valmistamaan voittajaoluensa Hopping Brewstersin panimolla. Oluterän koko on 1000 litraa ja se tulee ravintolamyyntiin.
2. Palkinto: 100 euron lahjakortti BrewCat -verkkokauppaan
3. Palkinto: 50 euron lahjakortti BrewCat -verkkokauppaan

Tuomarit:
Tuomarina toimii JaskanKaljat –olutblogin Jaakko Matikainen ja Hopping Brewstersin Kimmo Kyllönen. Tuomarit maistavat jokaisen kilpailuoluen itsekseen ja pisteyttävät ne.

Pisteytys on Olutopas.info –sivustolta tuttu ja noudattaa seuraavaa kaavaa:
Tuoksu: 1-10 pistettä
Ulkonäkö: 1-5 pistettä
Maku: 1-10 pistettä
Suutuntuma: 1-5 pistettä
Yleisvaikutelma: 1-20 pistettä
Noiden pisteiden lisäksi tuomarit voivat antaa maksimissaan kolme pistettä hienosta etiketistä. Eli maksimissaan oluesta on mahdollista saada 53 pistettä. Tuomarit tulevat lähettämään jokaiselle osallistujalle palautteen oluesta sähköpostitse.

Kun kaikki oluet on pisteytetty. Lasketaan tuomareiden pisteet yhteen ja ratkeaa voittaja. Tasapelin tullessa tuomarit päättävät yhdessä voittajan.

Eli nyt eikun ilmoittautumaan ja valmistamaan olutta. Paras kotiolut voittakoon!!!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *