Jaska suosittelee

Tervetuloa seuraamaan Jaska suosittelee – osiota. Tämän kokonaisuuden tarkoituksena on tarjota lukijoille mahdollisimman laaja valikoima olutsuosituksia. Kaikki suositeltavat oluet ovat saatavilla Suomen rajojen sisäpuolelta ja alla näkyvät kategoriat, joihin ne ovat listattuina. Kaikki suositellut oluet ovat sellaisia, joista olen kirjoittanut olutarvion.

Miksi tällainen piti tehdä?
Tämän osion suurin tarkoitus on tarjota aloittaville olutharrastajille vaihtoehtoja ja ideoita. Monet ovat kiinnostuneita siirtymään perusbissen ryystämisestä hieman erikoisempiin ja maistuvampiin oluisiin. Joskus kuitenkin kynnys on melko korkea. Ikänsä perusolutta juoneelle jopa Alkon olutvalikoima on laaja ja erikoinen, kun suurin osa oluista on ennen kuulumattomia ja ei ole minkäänlaista hajua mitä kannattaisi ostaa. Täältä ainakin löytyy vaihtoehtoja mitä minä suosittelen kokeilemaan. Nämä suositukset sopivat myös kokeneemmille olutharrastajille, koska valintojen kanssa ei ole lähdetty hakemaan välttämättä sitä kaikkein helpointa linjaa. Jokainen suositeltu olut maistuu omaan suuhuni hyvältä ja toivottavasti myös teidän!

Tämä sivusto tulee olemaan tämän olutblogin suurimpia teemoja jatkossa, joten se tulee päivittymään sitä mukaa, kun suositeltavia oluita tulee vastaan.

Mukavia hetkiä suosituksien kanssa!