BrewDog Mallow Laser Quest

En varmaan koskaan ole antanut oluelle 0 pistettä, mutta tällä kertaa sellainen tuli annettua. Olut on nimeltään Mallow Laser Quest ja sen on valmistanut BrewDog. Tässä oluessa on ideana ollut valmistaa milkshake IPA, mikä maistuu vaahtokarkeilta ja ananakselta. IPAn maustaminen ylipäätänsä millään muulla, kuin humalilla on yleensä jo sellainen asia, että yleensä metsään mennään ja pahasti. En tiedä mikä on ollut ideana vai onko ideat vaan päässeet loppumaan, kun ns. ”mausteiksi” on valittu vaahtokarkki ja ananas?

Mallow Laser Quest on alun perin valmistettu Tesco -kauppaketjun valikoimiin ja yhden purkin maisteltuani se olisi sinne voinut myös jäädäkin. Toki nämä ovat makuasioita ja niistä voidaan aina kiistellä. Tämä olut, vaan itselleni oli sellainen, mikä ei edusta mitään mitä oluelta odotan. Olen muutenkin ollut hyvin skeptinen pirtelöipoja vastaan, enkä ole vielä juonut yhtään hyvää sellaista. Toki jos tiedätte jonkun hyvän pirtelöipan, niin pistäkää tuohon kommenttia, että mikä? Mielelläni kokeilen, koska yritän kuitenkin jokaisesta tyylilajista löytää sen pointin!

Olutarvio:

Mistä: Saatu. Löytyy Alkon tilausvalikoimasta. Tässä linkki!

Pisteet: 0/50

JaskanKaljat -olutarviot luettavissa etukäteen Pint Please -sovelluksen
kautta. Lataa sovellus älypuhelimeesi ja ota JaskanKaljat seurantaan.

Lataa sovellus puhelimeesi, joko Google Playn tai App Storen kautta. Linkit
alla.
Google Play – Pint Please
App Store – Pint Please

2 thoughts on “BrewDog Mallow Laser Quest

  1. No nyt on maailmankirjat sekaisin, Jaska antaa ILMAISELLE oluelle 0 pistettä! Harkittua tarkoituksellisuutta?

    1. Ilmaisten oluiden kaikki ilmaispisteet olivat päässeet loppumaan, niin piti tasoittaa tilannetta. Odotan uusia ilmaispisteitä, että voin sitten taas niitä jakaa 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *