Malmgård Amarillo Tripel

Malmgård Amarillo Tripel

Harvoin on alkuasetelmat isketty näin vahvasti kohilleen, kuin nyt.

  • Oma suosikki panimoni suomalaisten pienpanimoiden joukosta
  • Yksi suosikki humalalajikkeistani
  • Panimon aikaisempi onnistuminen tässä tyylilajissa

Kaikki nuo kolme on nyt yhdessä pullossa ja se pullo on kädessäni. Juoma onkin jo lasissani. Napsautan ”ammattitaitoisesti” valokuvat kännykälläni, jossa kameranlinssi halki. En anna sen häiritä, koska olutkamerahipsteri en ole. Hoidan nämä kirjoitukset loistavalla kirjoitustaidollani. Ei hitto! Ei mulla oo sitäkään. No teen nämä koska nautin jakaa ajatuksiani oluista ja sen osaan. Nyt kerron miltä tämä olut maistuu omassa suussani.

Panimo: Malmgårdin Panimo

Maa: Suomi

Tyyli: Tripel

Voltit: 9,0 %

Katkerot: 50,1 EBU

Humalat: No ainakin sitä Amarilloa 🙂

Fiilikset:

Tuoksultaan pehmeän hedelmäinen, sitruksisen kirpeä ja belgihiivainen. Taustalla mausteisuutta.

Maku on yhdistelmä pehmeyttä ja pientä kirpeyttä. Oluesta tulee esiin Malmgårdin taito valmistaa belgialaisia oluita ja Amarillon tuoma kiva säväys sitruksisuutta. Sitruksen säväys on hento, mutta riittävä. Vahva 9 prossaa on pelottavan hyvin piilossa. Taas kerran omaan makuaistiini osuva olut maalgoordenilta. Hieno olut, joka kannattaa ottaa maistoon.

Mistä: Alkosta kävin ostamassa (5,97 € / 0,5 l pullo)

Pisteet:
Tuoksu: 8/10
Ulkonäkö: 3/5
Maku: 8/10
Suutuntuma: 4/5
Yleisvaikutelma: 14/20
Yhteensä: 37/50

6 thoughts on “Malmgård Amarillo Tripel

    1. Tästä tuli itselleni lompakkoon 5,97 euron kokoinen aukko, kun kävin aivan omalla rahallani Alkosta ostamassa. Oliko tässä jutussa jotain jonka takia olisi pitänyt provikkaa saada?

  1. Tämä olut oli kyllä hyvää myös omaan suuhun. Paljon parempaa kuin se toinen Malmgårdin tripel. Täytyy ehkä käydä toinen pullo kipasemassa alkosta omaan kaappiin.

    1. Toinen pullo olikin sitten kuin täysin eri olut. Ei happoja ja aika simamainen. En tiedä mitä oli tapahtunut. Ei tule enään ostettua.

    2. Kuulostaa että olisi korkkivikainen yksilö, jolloin korkki liian löysällä ja juoma päässyt kosketuksiin ilman kanssa 🙁

  2. Olen itsekin kova Malmgård-fani, mutta mulla tuo 9% tuntui kyllä liian vahvasti ja peitti hienon hedelmäisyyden alleen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *